Termeni si conditii

CLEOPATRA garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul CLEOPATRA si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor CLEOPATRA fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre CLEOPATRA este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru CLEOPATRA sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
Inregistrarea pe site
Pentru a comanda produse in regim online  pe site, va trebui   sa va creati un CONT In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Dupa ce ati trimis comanda, in cel mai scurt timp veti fi contactat de consultantii nostri pentru a confirma comanda dumneavoastra, preturile produselor comandate, la fel va vor da  detalii referitor la modalitatea de livrare, tarife si  plata.